sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Melkein kuin elokuvissa

Kuva täältä

Ylläolevat rakastuneet pusuttelevat Pariisissa, mutta minäpä olen pussaillut tänä viikonloppuna melkein kotinurkilla! Kyllä tämä elämä vain yllättää. Juuri kun olin täälläkin huokaillut sopimattomia ehdokkaita ja yksinäisyyden kiroa niin kas kas, elämässäni piipahti mies menneisyydestä. Mies oli tullut käymään hautajaisissa kotikylässä ja kysyi voitaisiinko tavata pitkästä aikaa. Joskus kauan kauan sitten meillä oli pientä sutinaa ja siitä lähtien on pidetty yhteyttä harvakseltaan. Viime tapaamisesta oli kulunut jo kolme vuotta.
Minä jätin lapset kotio A:n hoiviin ja otin ilolla kutsun vastaan. Mentiin syömään läheiseen kaupunkiin, italialaiseen ravintolaan jossa olen jo pitkään halunnut käydä. Söin Napolilaista herkkua - munakoisoa niin hyvässä tomaattisoossissa, etten ole tainnut niin hyvää soosia ennen syödä. Lasilliset punaviiniä ja tuntien jutustelu, ja vähän silmiin tuijottelukin. Kummankin suhde on juuri päättynyt ja aivan arkisesti voin todeta, että seksi pyöri mielessä koko ravintolaillallisen ajan.

Meidän piti mennä elokuviin, mutta myöhästyttiin näytöksestä ja elokuvateatterin ovella Mies suuteli mua. Otti mun kasvot käsiinsä ja suuteli, pehmeästi ja hellästi. Se oli ihanaa. Siitä oli niin kauan, kun joku on osoittanut avoimesti ihailunsa ja halunsa. Olin valmis siltä seisomalta vaikka Toyotan takapenkille. Mentiin sitten kuitenkin hotelliin. Käveltiin tuulisen pimeän kaupungin halki - käsi kädessä, sanaakaan sanomatta - ja kirjauduttiin sisään ensimmäiseen vastaantulevaan hotelliin.

Otin illasta kaiken irti. Kaiken sen huomion ja hellyyden ja ihailun jota vaille olen jo vuosia suhteessani jäänyt.
Kohtaaminen jonka tulen muistamaan kauan. Tätä mä kipeästi tarvitsin - minä ja mun luhistumassa ollut itsetunto. Hyvä seksi ja varsinkin toisen ihmisen turvallinen läheisyys auttaa niin moneen kipuun, niin fyysiseen kuin henkiseen. Tuota iltaa on mukava vaalia muistoissa ja auttaa se tulevaisuuden haaveissakin. Tämä ei ollut minun elämäni mies, mutta oli tärkeä mies juuri tähän hetkeen.

Ai miten niin melkein kuin elokuvissa? No, minä maksoin sen hotellihuoneen. Tämä oli siis myös mun ensimmäinen maksullinen seksikokemukseni ;)

14 kommenttia:

 1. En usko, keksitty juttu koska minulle ei ole ikinä käynyt noin. Tosin en minä haluaisikaan seksiä miehen kanssa, mutta sillä lailla käännettynä tuo juttu.

  VastaaPoista
 2. Pah, olet vain kateellinen. Nyt vain otat yhteyttä johonkin mukavaan vanhaan tuttuun ja kokeilet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän uneltahan tuo kyllä kuulostaa, oli se niin ihana kokemus. Luottokorttilasku palauttanee maanpinnalle ;)

   Poista
  2. Viis luottokorttilaskusta - tartuit hetkeen ;-)

   Raha on vain maallista, mutta tuo kohottaa ja kantaa sua pitkään.

   Poista
  3. Niin, helppoahan se on seksiä saada kun on luottokortit ja kaikki !

   Poista
  4. Kiitos aamun nauruista :) mikä se on se kaikki?

   Poista
  5. Nimenomaan Marjaana, raha on vain maallista - seksi taivaallista.

   Poista
 3. Sitä saa, mitä tilaa. Etkös juuri tällaista täällä taanoin tilannut elämääsi. Olen samaa mieltä, että kyseinen hoito on parasta, mitä ihminen voi saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin nukkumaan mennessä ajattelin, että kaksi on jo toteutunut - koira ja seksi (vaikken ihan pyörtynytkään niin TOSI kivaa oli) http://kuningatarpulassa.blogspot.fi/2013/12/toivotaan-toivotaan.html
   siitäkin huolimatta, että mun sokeroimaton vuoteni on alkanut vähän nykimällä... Ajattelin tästä innostuneena toivoa lisää. Aina kun yksi toteutuu niin toivon jotain muuta. Nyt kyllä toivon vaan lisää sitä seksiä - eihän yksi kerta riitä mihinkään!

   Poista
 4. Oiii ku ihanaa! Määki haluaisin että joku ottais mua naamasta kii ja pussais. Romanttista!

  VastaaPoista
 5. Heippa, Seurasit blogiani, mutta sen oli aika päättyä. Uusi blogini aloittaa samoilla kujeilla täällä: http://elamanaallokossa.blogspot.fi/ Pohdis

  VastaaPoista